Betonmortel

Door jarenlange ervaring in de betonwereld heeft A. van Velsen Transport B.V. zich gespecialiseerd in een dienstverlenend transportbedrijf, welke betoncentrales op vele fronten kan aanvullen in hun te kort en bij drukke tijden.
A. van Velsen Transport B.V. heeft met 15 eigen betonmixers en nog eens 5 trailers van klanten (waarvoor wij de trekkers met chauffeurs leveren) de beschikking over 20 betonmixers. Hierdoor kunnen wij onze klanten ruimschoots voorzien van auto’s bij bijvoorbeeld topdrukte.

Wanneer nieuwe chauffeurs worden aangenomen, zullen deze eerst intern worden opgeleid. Op termijn zullen zij ook bij de betonvereniging de cursus A.B.B. (Algemene Basiskennis Beton) volgen. Hierdoor kunnen zij ,buiten hun rijkwaliteit om, ook door het hebben van meer verstand van het product, nog betere service leveren.

In overleg met diverse betoncentrales doen wij ook steeds meer bemiddeling van betonmixers. Dit omdat wij elke dag zeer veel contact hebben met de betoncentrales en wij dus erg makkelijk kunnen inschatten wat er in de markt gebeurd en waar de pieken zich bevinden.
Daardoor nemen we veel werk uit handen van onze klanten en kunnen we meer continuïteit garanderen.

Project begeleiding.
Door diverse saneringen en verschuivingen bij een groot deel van onze klanten hebben de meeste betoncentrales geen buitendienstmedewerkers meer. Dit kan problemen geven bij grotere projecten, welke een zware druk legt op de logistiek. Ook daarvoor worden wij ingehuurd om na overleg met de aannemer een plan te maken en een draaiboek samen te stellen. Ook zijn wij op de dag van de betonstort op de bouw aanwezig om het hele logistieke verhaal te begeleiden en zelfs als het nodig is “een kegel te trekken” of kubussen te maken.